Communicatie

Voor alles op het gebied van communicatie kunt u bij maartenomvlee.nl terecht.


Audiovisueel, mondeling en schriftelijk kan ik uw informatieoverdracht produceren of stroomlijnen.

Na een loopbaan als leerkracht basisonderwijs, docent Nederlands en cursusleider bij branchegerichte trainingen, heb ik een carrièreswitch gemaakt naar sportjournalistiek en bedrijfscommunicatie.

Het geven van radioverslag bij sportwedstrijden is mijn grootste passie. Als freelance verslaggever, interviewer en editor ben ik voor radio & tv actief bij de sportredactie van L1 RTV Limburg.

Daarnaast kan ik voor u tv-producties produceren en presenteren. In het sportseizoen 2013-2014 heb ik wekelijks de rubriek ‘OMVLEE ONTMOET’ geproduceerd voor het NEC TV Journaal van FOX Sports.

Begin 2012 verscheen mijn eerste pennenvrucht: het jubileumboek van de Nijmeegse voetbalclub SCH. ’50 jaar SCH – De verhalen zijn de wereld nog niet uit’, kreeg van Johan Derksen het predicaat ‘juweel’.

Onder het motto ‘niets is onmogelijk mits er goed wordt gecommuniceerd’ kunt u mij ook inhuren voor bedrijfsfilms, documentaires, tv- en radioformats, tijdschrift- en krantenartikelen, presentaties, reclamespots en fotoreportages.